Drick mycket vatten och få renare hud

Har hört att det man äter ska ha väldigt stor påverkan på hur bra eller dålig hy man har. Äter man väldigt nyttigt och hälsosamt så får man bättre hy och samma sak om man dricker mycket vatten eftersom det sköljer ut slagprodukter från kroppen. Det fick jag höra när jag var och frågade om råd kring hudvård i Alingsås på Ritvas Hudvård. Så jag frågade dem om vilka produkter som skulle göra sig bäst för just mig. Och vad som skulle kunna verka bäst för just mig. För jag kunde inte riktigt bestämma mig för vilka av alla dessa olika produkter, tusentals som det finns, som skulle vara bäst.

Tycker att de på Ritvas Hudvård i Alingsås var väldigt bra när det kom till det. Hjälpte mig med produkter för hudvård och vilka jag skulle köpa och gav även råd kring vad jag ska äta och hur mycket jag ska dricka och annat sånt för att det ska bli så bra resultat som möjligt. Så det blir definitivt någonting som jag önskar mig. Vet inte om det kommer att göra underverk för min hud eller inte, hoppas på det men man kan aldrig vara säker. Får helt enkelt bara hålla timmarna och hoppas på det bästa.

De på Ritvas Hudvård ska tydligen erbjuda behandlingar för ansiktet också, så kanske går på en sån också för att få lite av en ordentlig nystart för huden för att den verkligen ska kunna ta till sig allting som finns i de nya hudvårdsprodukterna som jag har införskaffat.

Du gillar kanske också...