Restaurangen bredvid min frisörsalong

Var och åt på en restaurang bredvid min frisörsalong på Kungsholmen igår och det var verkligen supergott. Hade aldrig tänkt på att gå dit tidigare, trots att jag är på min frisörsalong, Golden Hair Of Sweden, en gång varannan månad. Men det handlar såklart mycket om när man går dit också och hur det faller sig. Om det blir så att man verkligen går dit och jobbar där eller om det faller sig helt annorlunda och det inte alls blir att man gör lika mycket.

Väldigt smidigt var det i alla fall att klippa sig efter jobbet på Golden Hair Of Sweden på Kungsholmen direkt och sen efteråt när man är sådär lite trött och hungrig smita in på restaurangen bredvid frisörsalongen och ta en middag där. Väldigt bra faktiskt. Tycker bra om dem och hoppas på att det kommer gå bra. Sen kan man aldrig veta säkert men just därför hoppas jag på att jag får bästa resultatet av just Golden Hair Of Sweden och att det är det bästa.

Rekommenderar er att göra samma sak. Varför inte både klippa er eller färga håret på frisörsalongen och sen även gå in på restaurangen och äta. Restaurangen som jag tyvärr inte kommer ihåg vad det heter, har ju bara varit där inne en gång, men vet att den låg precis bredvid Golden Hair Of Sweden, frisörsalongen, så om ni är där inne och går ut så går det inte att missa det. Om någon av er är ute och går på Kungsholmen och går förbi där och ser vad den heter så får ni gärna skriva det till mig också, är så otroligt irriterande när man inte kommer på det.

Du gillar kanske också...