Vimmerby Bageri & Konditori AB

Hej, allesammans, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om saker som mat och restauranger! Idag så tänkte jag skriva om någonting som jag vet att många av er, mina härliga läsare, har efterfrågar rätt så frekvent nu under den senaste tiden här på bloggen.

Det handlar om det här med ett konditori och bageri i bland annat Vimmerby, Hultsfred eller Västervik. Det här är någonting som jag tycker är oerhört roligt att ni faktiskt tar och frågar om då jag råkar veta precis vart någonstans jag tycker att ni ska vända er när det kommer till just den här frågan. Jag har ett favoritställe som heter Vimmerby Bageri & Konditori AB dit jag alltid går då jag vill ha nybakat. Det är det mest underbara stället som jag gång på gång vänder mig till och det har faktiskt blivit så att jag inte vänder mig någon annanstans helt enkelt nu för tiden. Det kanske ses som lite tråkigt då jag har en matblogg, men när det kommer till just sådant här så är Vimmerby Bageri & Konditori AB det allra bästa konditoriet som jag skulle kunna rekommendera till mina läsare. Det är dessutom oerhört trevlig och glad personal som verkligen kan det här med bakverk och så vidare. Jag hoppas innerligt att ni tar och testar på att gå dit ifall ni inte redan har det och ifall det nu är så att ni befinner er just då i något utav de ovannämnda områdena just.

Du gillar kanske också...